Capsule Computers Xbox Trivia Night – GREAT SUCCESS !!

Xbox 360

Xbox360-Logo-01

The Xbox Twitter Trivia Night was a GREAT Success many Tweeps participated, lots of questions were given out.  And at the end, it was TIED, so we had to go to a SUDDEN DEATH EXTRA Question.  Nail biting stuff.

The final Scores and places were as follows :

First Place : with 26 points @Miqualke :

Second Place :  with now 25 points : @Talus

Third Place :  with 19 : @DrFACIALPhD

Our 3 winners each got a prize.

I hope you all enjoyed the Trivia Night.  Please leave a comment to let us know what you thought of it.

I have also attached a copy of all the questions asked in this nights Trivia :

–TRIVIA QUESTIONS–

1. The name original XBOX was derived from what name ? : Answer : DirectX box

2. What date was the original Xbox released in North America : Answer : November 15, 2001

3. The Latest Dashboard update included 2 major social networking programs What are they ? : Answer : Facebook & Twitter

4. What is Xbox’s online service called ? : Answer : XBOX LIVE

5. Who is the Xbox Live Director Of Program : REAL NAME & Gamertag ? : Answer : Larry Hryb & Major Nelson

6. Whats the name of the Xbox 360 console that DOES NOT come with a hard drive ? : Answer : Xbox 360 Arcade

7. Trixie360 has how many gamerscore points ? : Answer : 7916

8. What game did MasterAbbott recently finished on his xbox360 and got a prefect 1000/1000 gamerscore ? : Answer : Modern Warfare 2

9. What was voted BEST XBOX 360 game for 2009 at the VGA’s : Answer : Left 4 Dead 2

10. How many MS points will the HALO RC Warthog prop set you back on Xbox Live’s Marketplace ?  : Answer : 320

11. What’s the name of Marcus Fenix’s DAD ? Answer : Professor Adam Fenix

12. Who is Petty Officer John-117 ? : Answer : Master Chief

13. How many button/keys is you want to call it are on the Xbox 360 Controller CHAT PAD … :  Answer : 47

14. True or False .. If you have a game on your profile with 0 gamescore it is possible to remove it off your list. :  Answer : True

15. What the movie ? then the sentence .. Spartans Never Die George, ____ ____ ____ ___ ____ ? : Answer : There’re just missing in action.

16. SUDDEN DEATH QUESTION !!  According to metacritic .. what game is ranked #10 over all in the ALL-Time High Scores for xbox 360 :  ANSWER : Street Fighter IV

Related Articles for this post below:
Play Hard Or Don't Play At All
  • Miqualke

    Thanks to Capsule Computers and thanks to the triple score 15th question 🙂

  • Well, I missed all the fun…looks like you started well before I got into work this morning…

    Congrats to the winners!

Lost Password

Sign Up